Post by stonsingporwasa on Feb 6, 2022 7:39:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל נקודות פריצה ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io - משחק חווה 2022 version ▞▞▞
אל תבין את המשחק הזה, אתה לא תאהב אותו. המשחק הזה ממשיך לפגר ובקושי הצלחתי להגיע לרמה 2 אל תאכל את הזמן, האחסון, הנתונים שלך ועוד הרבה יותר. לא שווה את זה
פשוט מאוד אבל ממכר... משחק מדהים לשימוש כדי להירגע בסוף יום ארוך.
אני אוהב את המשחק כי זה מאוד מספק לנקות את כל היבולים אבל הפקדים מפסיקים לעבוד כל הזמן. ולפעמים מודעות יופיעו באמצע המשחק ויגרמו לך לסגור את האפליקציה. שלא לדבר על כפתור ההחיה אף פעם לא עובד.
ממש מהנה
משחק גרוע מדי פרסומות אין איכות אל תורידו את המשחק זה משחק רע בעולם יצרן המשחקים הרע 🤯😭😢😢
Harvest.io - 3D農業アーケード シミュレーション ise
לא מתלונן, זה משחק נחמד אבל הבעיה היא כשאתה צופה בפרסומת המסך מתרוקן למשך 6-7 שניות. זו רק הבעיה אחרת המשחק הזה די מגניב........
התוספת היא בדיוק מה שציפיתי ואני אוהב את זה
לא משחק משו
Harvest.io – 3D Farming Arcade Симулације xgby
זה כיף אבל זה סופר מפגר ויש לו מגבלת זמן שזה יכול להיות התאמה של 5-10 בעמידה אחרונה
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulācijas spēles gvt
Cat Jump Arkádové yvlj
הפסיק להציג את סכומי הקציר ב-lvl25. מה הטעם לשחק אם אני לא יודע את הניקוד. למעשה, בהתחשב בפשטות חסרת הדעת של המשחק, הסיבה היחידה לשחק היא הציון!!!
אני ממש מתה אל המשחק אזה ואני אסיתי 5 קוחבים ביגלל שזה המשחק שאני אוהבת אחי באולם😉😘🤩😍🥰💟💕💗💖💝👧💌💋👧❤🧡💛💚💌🌸
זה כיף! אבל יש לו הרבה פרסומות אבל זה מדהים
משחק טוב מאוד המשחק הזה הוא כמו סימולטור חקלאות טוב
io: - לשלוט במהלך משחק דמוי 'סנייק' של סימולטור חקלאות.
זה יותר מדי משחק מעניין אם חלק משועמם אז תשחק במשחק הזה אוקי ותודה שפרסמת את המשחק הזה וברמות ההתחלה הרמות היו מאוד קלות אבל בסוף המשחק הזה היה מאוד קשה לסיים שלב סיימתי את כל חוות אתגר למה סיימת לתת לנו יותר מדי רמות msh ואם יש את כל הירקות גמורים אז קח כמה פירות
מישחק הכי כיפי ביקום ואני ממש מתה על המישחק הזה ממליצה בחום אני מאז לא מפספסת יום אחד שאתקניתי את זה אני לא מפספסת יום בלי המישחק הזה אני ממש מכורה אליו😜❤
ממש טוב אני נותן לו 5 כוכבים בגלל האיכות הנהדרת שלו. גם זה צריך להיות אתגר ויש לו נקודה. כמו סקינים או צבע או שדרוגים. או אפילו כסף לבזבז על הדברים.
זה משחק מהנה, אבל יותר מדי פרסומות!!
היה לי את זה ב-5 כוכבים, אבל לקחתי חלק בגלל שהייתי באמצע משחק עם שערים וזה פשוט לקח את זה באקראי ועכשיו אני לא יכול לראות שערים בשום רמה. אין טעם לשחק בלי מטרות להשיג.
אוהב, אוהב את המשחק הזה הבעיה היחידה כרגע היא שאני ברמה 25 וכבר לא מסוגל לאסוף יבולים. הסכומים שיש לי לאסוף כדי לעבור לשלב הבא נעלמו. אז אני כבר לא יכול להמשיך הלאה. אני מאוד אוהב את המשחק הזה ולא רוצה למחוק אותו. אבל אם זה לא יתוקן אני מניח שאצטרך.
Harvest.io – 3D Farming Arcade Szimulációs játékok wpe
שילם ללא פרסומות ועדיין צריך לצפות בפרסומות כדי לאסוף פרסים. קשה מדי לתמרן את הטרקטור. אין יעד סופי או שינוי רמה.
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך כיף עד שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד, הייתי נכנס אליו ולא יכולתי ללחוץ על שום דבר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש 3 פעמים אבל זה ישמור את המקום שלי וזה עדיין היה קפוא. אבל זה כל כך כיף עד שזה קרה.
Harvest.io – 3D Farming Arcade ማስመሰል usm
אני חי את המשחק אבל כשאני מגיע לרמה 12 בערך, אני כבר לא יכול לעקוב אחר ההתקדמות שלי. זה מאכזב.
למעשה, באותה מידה כמו הפרסומת פעם אחת, שילמתי על הגרסה נטולת הפרסומות מיד בידיעה שאאהב אותה ואשחק הרבה. סופר מספק וכיף להוציא תחרות. רוצח זמן מהנה. ראוי ל-5 ⭐️s
ממכר, אבל אחרי הרמות הראשונות אתה צריך לראות תוספות שלמות כמעט אחרי כל משחק. זה מעצבן.
זה קצת פגום אבל טוב יש לו איכות בסדר זה לא המשחק הכי גרוע אבל גם לא הכי טוב זה באמצע
ממש כיף ויש הרבה דברים שאפשר לעשות וגם יש מלא ירקות שאפשר לקטוף
אני כל כך אוהב את המשחק הזה שכמעט הספקתי לפתוח את השדה הבא אז אם אני מקבל עד 60 מטבעות אני פותח את השדה הבא ואם ואני מנסה להיות כל כך מנצח ואני רוצה שאני לא נוגע במטען שלי שלי או שטרקטור הקציר שלי יתפרק ואני אפסיד את המשחק ונגמר אז אל תנסה לגעת במטען שלך ולקטוף חקלאות IO ואל תיגע בשדה שיש בו דשא ירוק, אחרת אתה תעשה להתפרק אני חושב ואם אתה יכול לראות מישהו שיש לו פחות מטען
אני אוהב את האפליקציה הזו. כי היא ללא נתונים. אני מכבה את הנתונים שהם עובדים בלי נתונים. עצם ארוחת הערב
יש הרבה בעיות. קודם כל, אתה יכול להתרסק לתוך עצמך ולמות. כשאתה עושה את זה, זה משמיע את צליל הפליץ הזה. זה כל כך פתאום, כמעט התעלפתי. מסיר התקנה. לא חוזר, גם אם זה תוקן.
מאוד בפיגור אני משחק באש חופשית אבל אין פיגור אבל המשחק הזה מאוד מאוד בפיגור
רוצה להמשיך לשחק אבל אני שונאת שהכל אנשים מזויפים. בארץ של אנשים המשתמשים בשמות בדויים. למשחק הזה יש רק שמות נפוצים פשוטים. מְשׁוּנֶה.
משחק מטופש כל כך הרבה פרסומות 🤬
המשחק הזה תלוי בבעיה ברמת הבמה
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulation wzxd
יש כל כך משחקי biotfol 🥰🤩😘
אין הימור אז אין משחק אמיתי - אם אתה מתרסק, אתה לא מפסיד כלום, אתה רק צריך ללחוץ על התחל שוב - אתה יכול לאט לאט לנצח רק על ידי לחיצה על התחל שוב ושוב מבלי לשחק בפועל. זה יהיה יותר משחק אם תתאפס באותו אופן כמו המעבד, והיה צריך לטרוף כדי לשחזר את הקרונות האבודים שלך. קונספט מסודר אחרת.
הפקדים הם פאנקיים ולפעמים אתה מת כי נראה שהם מתהפכים באקראי. גם אני ברמה 21 והם אומרים לי לקצור צמח שלא קיים במשחק. אולי זה באג שהם יודעים עליו אבל שלחתי אימייל למפתח ולא שמעתי כלום אז לא התרשמתי מזה. משחק מטופש מהנה אבל בסך הכל לא מתרשם מהתגובה ומהבאגים. אפילו שילמתי ללא פרסומות.
הם לא אוספים את מה שאני מחפש אבל זה משחק טוב.
מודעות רבות מדי
אני אוהב את המשחק. שילמתי את $2.99 ללא פרסומות. הנחתי שזה אומר שאני לא צריך לצפות במודעה כדי לקבל את התוספות, כמו המשחקים האחרים שלי. זה לא היה המקרה ששילמתי כדי לא לצפות במודעות של 5 שניות שלך שמתנגנות פה ושם. איזה בזבוז כסף.
מודעות, מודעות ועוד מודעות
מאוד מהנה ומספקת