Post by stonsingporwasa on Feb 6, 2022 7:43:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno sve hakiranje ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Ne mogu vjerovati da mogu dizajnirati svoje modele tako je nevjerojatno. Preporučam vam da nabavite ovu igru Volim je Mogu birati svoju temu šminke odjeće Toliko volim to moje mišljenje da biste stvarno trebali prekinuti ovu igru Odustajem rezultat s pet zvjezdica.👍👍👍👍👍👍👍👍
Ova igra je vrlo nevjerojatna💜💜💜💜💜 Ali oglasi su problem
#Amazing Game Ovo je bilo sjajno iskustvo za mene i vi biste trebali razmišljati isto. Postoji mnogo različitih tipova trgovina (frizerski salon i salon za šminkanje i puno različitih trgovina haljinama). Morate ga igrati!😁
Ova igra je tako vau da uklanja dosadu da čak poboljšava vještine osobe o modi
Ova igra je superrrr
Samo mi se ne sviđa činjenica da ne mogu otvoriti neke stvari bez interneta. U svakom slučaju ova igra je tako lijepa, toliko opcija
Sviđa mi se ova aplikacija jer ima divne stavke, ali postoji problem da možete otključati sve jer su neke od razina zaključane, možete li otključati sve bez ikakvih oglasa.🤗
Stvarno je cool, ali ima mnogo brava koje uklanjaju zabavu. Samo želim da bude besplatno
savrseno je ☆☆☆☆☆☆
Stylist Girl: Make Me Fabulous معمولی qfht
Učitavanje ove igre treba vremena, popravite svoju igru. Nisam je igrao dugo jer je potrebno vrijeme za preuzimanje i morao sam je deinstalirati pa je bolje da popravite ovu igru
Bilo je toliko oglasa i potrebno je toliko vremena za učitavanje.
Igra je zabavna. Dao sam ti pet (5) zvjezdica jer volim i volim igru. Ali mislim da biste trebali otvoriti predmete kao što su trepavice, boje, cipele i tako dalje. Ali igra je stvarno zabavna i cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Sviđa mi se i nikad je ne mogu izbrisati ni za što. Igra je fantastična!!!!!!!!!!!!!!!!
Kao za početak, igra nije bila tako loša...ali zašto su morali zaključati sve važne stavke
Najbolja igra ikada. Ima sve. ❤❤❤👌👌👌Možete je igrati čak i sa svojim roditeljima. Također vam pomaže da vam ne bude dosadno tijekom zatvaranja najbolje od najboljeg volim ga da sam na tvom mjestu, instalirao bih ga danas 👌👌👍👍, ali mrzim što ne stignemo obojiti kosu svojim lutkama 😤😤
Pun oglasa. I nema mogućnost prvo isprobati predmet prije kupnje što me nervira.
Kada sam je instalirala i još nisam ocjenio pet zato što je najbolja na svjetu
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual games ytcb
Samo nekoliko sekundi igranja iskačući dodaci, dosadno, igra me natjerala da biram stavke... Ne sviđa mi se, deinstalirana
Uživala sam u aplikaciji, ali zašto neki od njih moramo koristiti novac da je otvorimo??
Preuzeto kako sam mislio da će se svidjeti mojoj neice, a čim sam ga prvi put otvorio, pustio je video oglas od 30 sekundi. Čak ni dobrodošlicu u igru. Loša praksa, pa se odmah deinstalira.
Sviđa mi se
Dobra igra, ali stavite mnogo odjeće i suknje i vrha
Sjajno iako je bilo sporo i većina stvari je bila zaključana
Kratko i jasno pred zakon
Pa dobra je
Stylist Girl: Make Me Fabulous Pro příležitostné hráče rxl
Talking Tom & Ben News বিনোদন rmk
Igrica je super
Mislim da ova igra ima jako lošu interakciju s igračima. Ova igra mogla bi natjerati mlade ljude da se osjećaju svjesni svog tijela. To bi moglo dovesti do nesretnih posljedica koje uključuju samoozljeđivanje ili samoubilačke radnje. Ljudima se ovo možda ne čini mnogo, ali nemojte sve svoje modele činiti savršenima jer nitko nije savršen. Sve što radite je da odražavate negativnu poruku piscima. Imam samo 9 godina, ali smatram da se moj glas treba čuti i da ove igre trebaju biti jednake svim gledateljima, svima
Stylist Girl: Make Me Fabulous Įprastos temos vlvb
Vau /svidjelo mi se kako će se provesti nevjerojatno natjecanje u igrici, ali hari salon je bio zaključan i neke druge trgovine su također zaključane, to je samo problem ostalo je sve ok...pa cao eeeee........nastavi se smiješiti ali u svim igrama želim igrati ovu igru..jer volim ovu igru pa konačno želim reći jednu misao,misao:nemoj odustajati dok ne postigneš uspjeh......idi na uspjeh
Stylist Girl: Make Me Fabulous Thông thường ajt
Ovo je dobro za stiliste, ali jedna stvar koju mrzim je da nvm ima dvije stvari 1. Gledam dodatke, ali se ništa ne događa, zašto je stavka još uvijek otključana kada sam gledao dodatak od 30 sekundi? 2. Kada farbam kosu, jednostavno ne radi kako treba pa vas molim da uklonite i tu grešku osim toga da je super
Ova igra je jako lijepa i izvrsno ubija vrijeme. Ali neke stavke su zaključane i ja čekam kada će stavke biti otključane.
Užasna jebena igra je gubljenje vremena i samo ti govori što da radiš cijeli yime. Kao da stvarno nisam glup!!!! Igrica stara 4 godine, možda za dijete od 1 godine
Stylist Girl: Make Me Fabulous Fritidsspill pfn
Svaki put kada postoji dodavanje, vaša se cijela igra resetira. MOLIM VAS, popravite ovu grešku.
Jako cool Nemam rijeci! Skinite igru i zabavite se bilo kad!
I love love love love love love love love love the game ali reklame su grozne. Znam da morate gledati videozapise za nagrade poput zašto se ne možete dotjerati i otključati stvari. Također su reklame užasne. Sviđa mi se igra, ali ovo je uništava, promijenite je